RBwebdesigner © 2016 - De Bandenberg

VACO

openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.00 - 17.00 uur
zaterdag
8.30 - 12.30 uur

"De Bandenberg"

Robijnstraat 11

7554 TK HENGELO

Tel. 074-29 10 851

Fax. 074-25 04 827

Email: info@bandenberg.nlContact gegevens


Al meer dan 30 jaar een begrip in Hengelo

Wielen

Lichtmetalen wielen


Lichtmetalen wielen dragen aanzienlijk bij aan de styling van uw auto. Het is daarom dat auto-eigenaren veelal kiezen voor de aanschaf van een opvallende set lichtmetalen wielen. Veel nieuwe auto’s worden tegenwoordig ook af-fabriek al voorzien van een set lichtmetalen wielen.


Design


Een lichtmetalen wiel is een technologisch hoogstaand product. Aan de uiteindelijke productie van een dergelijk wiel gaat een gedetailleerd ontwerp en nauwe samenspraak met klanten zoals autofabriekanten en wielenimporteurs vooraf. Niet alleen design van het wiel is belangrijk, het ontwerp dient te voldoen aan meerdere criteria zoals: gewichtbesparing, sterkte en duurzaamheid.


Voordelen


De voordelen van lichtmetalen wielen liggen onder meer op het gebied van de vormgeving en gewicht. Technisch gezien heeft het lichtmetalen wiel vooral een betere maat nauwkeurigheid en is het vormvaster.


Stalen wielen


Voor de montage van winterbanden wordt vaak gekozen voor een set wielen. Niet alleen is dit handig omdat zo de zomer/winterbanden om het wiel kunnen blijven zitten. De set lichtmetalen wielen met zomerbanden ligt in het natte en gladde winterseizoen veilig opgeslagen, beschermt tegen winterse invloeden van onder andere pekel, die het lichtmetaal lelijk kunnen aantasten.


Welke stijl past bij jou?  

Kijk voor kwaliteit en design op: www.wielengids.nl