RBwebdesigner © 2016 - De Bandenberg

VACO

openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.00 - 17.00 uur
zaterdag
8.30 - 12.30 uur

"De Bandenberg"

Robijnstraat 11

7554 TK HENGELO

Tel. 074-29 10 851

Fax. 074-25 04 827

Email: info@bandenberg.nlContact gegevens


Al meer dan 30 jaar een begrip in Hengelo

Waarom RunOnFlat banden?


Plotseling spanningverlies kan één van de gevaarlijke ervaring van een automobilist zijn. Stel u een band voor die bestand is tegen materiaalmoeheid en waarmee u door kunt rijden als er geen lucht meer in zit. Een band die vrijwel elke lekkage aankan en u dus veilig thuis kan brengen of naar een bandenserviceplaats op elk moment.


Maak uw reis af zonder vertraging


De Run On Flat-band doet precies wat hij belooft: hij stelt u in staat nog 80 kilometer te rijden met uw auto met een lekke band of een klapband. Zo vreemd als het ook klinkt, de versterkte zijkanten van de band dragen het gewicht van de auto ook als de lucht uit de band is. Dus of u nu op weg naar huis bent of onderweg naar die belangrijke voetbalwedstrijd van uw zoon, Run On Flat-technologie zorgt ervoor dat u er veilig en zonder vertraging aankomt.


Veiligheid en comfort


Als uw auto eenmaal is uitgerust met Run On Flat-banden is het gevaar van een klapband op de snelweg volledig verdwenen. En dat niet alleen, ook het verwisselen van een band in de berm zal verleden tijd zijn, evenals het lange wachten op de wegenhulp. Run On Flat-banden houden u op de weg en zorgen ervoor dat u uw bestemming bereikt.Run on Flat banden